Imtrade

Imtrade

Imtrade Paper & Plastics BV is een onafhankelijke handelsonderneming gespecialiseerd in secundaire grondstoffen, vooral oud papier en oud plastic. Buiten onze normale oudpapier- en oudplasticstromen, kopen en verkopen wij ook rollen en vellen papier in vele variaties voor zowel verwerking als re-pulping.

 

Door een slanke structuur, korte lijnen en een ambitieus team kunnen wij snel schakelen en bieden wij adequate service aan zowel nationale als internationale klanten. Wij maken gebruik van ons uitgebreide internationale netwerk om onze klanten optimale oplossingen en goede adviezen te bieden. Kennis van het logistieke systeem speelt daarbij een grote rol. Verder spelen wij door onze kennis van de nationale en internationale markten snel in op veranderingen in vraag en aanbod.

 

Een goede administratie is de basis van een goed georganiseerde organisatie. Imtrade Paper & Plastics BV is uw betrouwbare partner als het gaat om in- en verkoop van (oud) papier- en plasticstromen. Onze kapitaalkrachtige organisatie staat garant voor een perfecte financiële afwikkeling.

 

Imtrade Paper & Plastics BV is zowel bij de Nederlandse, Duitse als Vlaamse overheid geregistreerd handelaar van groene afvalstromen.