Transport

Transport

De transportwereld bestaat uit vele takken. Vervoer per vrachtwagen, trein, vliegtuig of schip; Imtrade heeft veel knowhow van de internationale logistieke processen. Hierdoor wordt er gebruik gemaakt van de niches van de transportmarkt. 

 

Binnen Europa wordt voornamelijk gebruik gemaakt van het reguliere wegtransport. Tautliner- en Walking floor trailers worden door Imtrade veelvuldig ingezet. Vervoerders die retourlading nodig hebben en daardoor kostenefficiënt kunnen worden ingezet, worden vanuit Groningen gecontacteerd en gecontracteerd.

 

Voor transport naar Azië wordt gebruikt gemaakt van zeecontainers. Het modulaire systeem van continuïteit en verscheidenheid in verscheping maakt het mogelijk een groot aantal containers van verschillende laadplekken te combineren in de haven. In Europa laden wij op verschillende plekken, gebruik makende van weg- en spoortransport om naar de betreffende havens te komen. Eenmaal op de kade worden de containers op het containerschip geladen.

 

Imtrade Paper & Plastics BV is in staat om elke uitdaging op logistiek gebied effectief op te pakken, en staat bekend om haar betrouwbaarheid op het gebied van afhalen en leveren.