Ons DNA.

Why

Bij IMtrade werkt een team van enthousiaste mensen dat met elkaar als doel heeft om ervoor te zorgen dat Imtrade goed loopt en groeit. En er is niet alleen ruimte voor de groei van het bedrijf, maar ook voor het team dat er werkt. Iedereen blijft zich voortdurend verder ontwikkelen. Met elkaar bouwen we naar een situatie waar iedereen in past. En dat maakt Imtrade uniek. Geen starheid, maar vrijheid. Dat bindt ons. En onze klanten.

How

Bij IMtrade staat een goede service voorop. Heb je een vraag of probleem? Bel ons, dan zorgen we direct dat het wordt opgelost. Daarnaast betaal je bij ons altijd een eerlijke prijs: we zorgen ervoor dat je nooit te veel betaalt. En dat alles doet ons team met veel plezier: een goede werksfeer staat bij ons voorop. Iedereen tevreden.

What

IMtrade is de verbindende schakel in de (oud) papierbranche. We kopen, verkopen en transporteren oud papier. Daarmee zijn we de schakel tussen inzamelaars van oud papier en de papier verwerkende industrie. En dat doen we over de hele wereld. Met ons team werken we hard aan jouw vraag. In ons mooie kantoorpand in Groningen, of bij jou op locatie. Waar kunnen we je mee helpen?

Goede service

Bij IMtrade staat een goede service voorop. Heb je een vraag of probleem? Bel ons dan op. Bij ons krijg je altijd direct een medewerker aan de lijn die zijn uiterste best doet om het zo snel en goed mogelijk voor je op te lossen. Korte lijnen zijn voor ons erg belangrijk. Bij Imtrade weet je altijd met wie je te maken hebt en zijn de contacten warm.

In het diepe springen

Bij IMtrade passen we ons graag aan, de bereidwilligheid van onze medewerkers is groot. Dat zie je bijvoorbeeld ook terug in onze communicatie. Alle medewerkers spreken goed Duits en Engels. Maar spreek je liever een andere taal met ons? Ook daar komen we vast en zeker uit. We maken ons graag verstaanbaar en zijn niet bang om in het diepe te springen.

Een uitzonderlijk team

Het team dat bij IMtrade rondloopt, is niet standaard. Het is een uitzonderlijk flexibel team, dat verbinding en persoonlijk contact prioriteit maakt. Een positieve werksfeer en humor zijn hier erg belangrijk. Maar moeten de handen uit de mouwen worden gestoken, dan zit iedereen klaar en wordt er hard gewerkt. Zoals het hoort.

Waarom IMtrade?

Handelsspecialist

IMtrade is de handelsspecialist in de recyclingbranche voor oud papier. We kopen, verkopen en transporteren (oud) papier. Daarmee zijn we de schakel tussen de inzamelaars van oud papier en de papier verwerkende industrie: we kopen oud papier in bij bedrijven die oud papier inzamelen en verkopen dit vervolgens aan partijen die dit verwerken om er weer nieuw papier van te maken.

Groot logistiek netwerk

Maar dat is niet het enige: we hebben een zeer groot netwerk met logistieke partners. Daarmee zijn we niet alleen een handelsbedrijf, maar verzorgen wij ook het logistieke proces. We zorgen dat het papier van A naar B komt. Zo houden we verstand van zaken en houden we de lijnen kort. Daardoor heb jij altijd persoonlijk contact met ons en wordt je vraag of probleem snel opgelost.

Wereldwijd

Dat doen we niet alleen in Europa, maar over de hele wereld. Van vrachtwagen, tot trein, tot schip. Van Duitsland, tot Cyprus, tot Pakistan. Vanuit ons mooie kantoorpand in het centrum van Groningen, of bij jou op locatie. We komen graag bij je op bezoek.

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen?

Drink een kop koffie met Ron, hij helpt je graag verder. Je kunt hem bereiken via de volgende gegevens:

nl_NLNederlands
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

IMpress

Subscribe to our newsletter and stay updated.

We use Brevo as our marketing platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Brevo for processing in accordance with their terms of use

Papier Soort 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elite tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nummers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elite tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Subcategorieën

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elite tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.