Ons VERHAAL.

Dé verbindende schakel in de papierbranche

IMtrade is de handelsspecialist voor (oud) papier. We kopen, verkopen en transporteren oud papier. Daarmee zijn we de schakel tussenvinzamelaars van oud papier en de recyclers. En dat doen we over de hele wereld.

Hecht team

Humor en persoonlijke aandacht

Focus

Wij focussen op de papiermarkt

Locatie onafhankelijk

Vanuit Groningen, wereldwijd

De start van ons verhaal

Het begon allemaal met Bjørn: één van de twee eigenaren van IMtrade. Het bedrijf was eerst onderdeel van een Amerikaans bedrijf, dat zich terugtrok. Bjørn ging toen op eigen benen verder. Na een jaar kwam Peter Paul het bedrijf versterken. Samen rolden de twee nieuwe eigenaren hun ideeën verder uit: een bedrijf dat niet alleen gericht zou zijn op het maken van winst, maar waarbij een feestje wordt gebouwd met elkaar: een hecht team dat met elkaar naar nieuwe doelen toe werkt.

Vrije handelaren

Bij IMtrade zien we onszelf eigenlijk als vrije handelaren; een team van handelaren met een aantal dezelfde kenmerken: flexibel en optimistisch en positief. Geen starheid, maar juist vrijheid is bij IMtrade erg belangrijk. Zo heeft iedereen de ruimte om zich verder te ontwikkelen op zijn eigen manier.

De naam IMtrade

We zien IMtrade met twee verschillende betekenissen van het woord: we handelen veel met Duitsland en daarom staat het voor ‘Im Handel’ (in de handel). Maar we zijn een internationaal bedrijf dat inmiddels handelt over de hele wereld, en zien het daarom ook als ‘I am trade’. Wij zijn handel.

Klanten over Imtrade

“Als ik hier naartoe bel, dan weet ik dat ik iemand aan de telefoon krijg. En dat is iemand die ik ken, waar ik een leuk gesprek mee heb, en wie weet waarom ik iets niet of wel wil.”

“We zijn een stabiel bedrijf. We betalen onze rekeningen altijd op tijd, dus de klant heeft zekerheid. En ik denk dat we een goede service bieden.”

“Bij Imtrade zijn we informeel, flexibel en persoonlijk. Je krijgt direct iemand toegewezen, waarmee je het contact houdt en zo worden er waardevolle relaties opgebouwd.”

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen?

Drink een kop koffie met Joost, hij helpt je graag verder. Je kunt hem bereiken via de volgende gegevens:

nl_NLNederlands
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

IMpress

Subscribe to our newsletter and stay updated.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use

Papier Soort 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elite tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nummers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elite tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Subcategorieën

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elite tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.